2011. június 30., csütörtök

Cannon Pixma MP540 nyomtató - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Canon Pixma Mp540 tintasugaras nyomtató (B200 hibával) :
Funkciók
Nyomtatás, másolás és lapolvasás
9600 x 2400 dpi nyomtatási felbontás 1 pikoliteres tintacseppekkel*
5 színenként cserélhető tintapatron
Fotólabor minőségű, 10x15 cm-es nyomatok kb. 41 másodperc alatt*
5 cm-es TFT-kijelző és Easy-Scroll Vezérlőtárcsa
ChromaLife100+ rendszer**
Gyorsindítás
Két papírtálca
2400 dpi felbontású szkenner
Kompakt, multifunkciós készülék kiemelkedő nyomatminőséggel és funkcionalitással.
Fényképnyomtatás
A PIXMA MP540 kiváló, fotólabor minőségű nyomatokat készít, 9600 x 2400 dpi* nyomtatási felbontással és 1pikoliteres tintacseppekkel a finom színátmenetekért és a gyakorlatilag szemcse nélküli nyomatokért. A ChromaLife100+ rendszer** ötvözi a Canon FINE nyomtatófejet, az új festék-alapú színenként cserélhető tintákat és bizonyos eredeti Canon fotópapírokat a tartós és gyönyörű képek elkészítése érdekében.
Színenként cserélhető tintapatronok
A külön-külön cserélhető tartályok minimalizálják a tintapazarlást és pénzt takarítanak meg. Az új összetételű, festék-alapú cián, bíbor, sárga és fekete színű tinták kiemelkedő minőségű fotónyomatok létrehozását teszik lehetővé, míg a kifejezetten szövegnyomtatásra kifejlesztett fekete pigmenttinta éles és pontos szöveges dokumentumok nyomtatását biztosítja.
Egyszerű használat
Az Easy-Scroll Vezérlőtárcsa és TFT kijelző kivételesen egyszerűvé teszi a navigációt a menürendszer használatakor, és lehetővé teszi képeinek vizuális megjelenítését. A Gyorsindítás funkció másodpercek alatt lehetővé teszi a készülék használatát, míg az önműködően nyíló kimeneti papírtálca azt jelenti, hogy ha Ön el is felejti kinyitni, a nyomtató nem feledkezik meg erről.
Kényelem
A PIXMA MP540 két papírtálcája nagyobb rugalmasságot ad a nyomathordozók kezelésében, mivel lehetővé teszi, hogy a felhasználó sima és fotópapírt egyszerre töltsön be az adagolókba. A PictBridge kompatibilitás és a memóriakártya foglalatok a digitális fényképezőgép felhasználói számára is hasznosak, mert lehetővé teszik a közvetlen nyomtatást fényképezőgépről, személyi számítógép nélkül.
Szerkesztőprogram
Végezze kreatív feladatait a mellékelt Easy-PhotoPrint EX szoftver segítségével vagy hozzon létre fotóalbumokat és naptárakat a segítségével! Ez a felhasználóbarát szoftver rendelkezik az Auto Photo Fix funkcióval is, mely tartalmazza a képek korrigálásához szükséges lehetőségeket és korrigálható vele a vörösszem effektus is.
Lapolvasás
Élvezze a 2400 x 4800 dpi felbontású szkennerrel digitalizált, kiváló minőségű képeket. A speciális MP Navigator EX szoftver a beolvasott képek kezelésére szolgál, de PDF-szerkesztő szolgáltatásokkal és számos képkorrekciós lehetőséggel is rendelkezik. Az Auto Scan Mode automatikusan felismeri a beolvasott dokumentumot vagy fényképet, és kiválasztja hozzá a megfelelő beállításokat. Ezenkívül lehetőség van közvetlenül memóriakártyára vagy USB-kártyára is beolvasni az eredeti képeket az egyszerű szállítás és tárolás érdekében.
Operációs rendszerek
A Windows és a Mac OS X operációs rendszerekkel kompatibilis*



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 12:44
. Cannon Pixma MP540 nyomtató - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése