2012. február 6., hétfő

Kika szuper ágy-íróasztal-szekrény kombináció egyb - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Kikában vásároltam a fiamnak, de 16 évesen már más jellegű bútort szeretne, így ezúton szeretném eladni, mert nálunk már csak helyfoglaló. Bolti ára 220eFt volt.
Nagyon jó állapotú és remek kombináció, főleg kisebb méretű szobákban. Egészen kis-iskolás kortól ajánlom már.
Az íróasztal rész igen nagy felületű, bőven elfér rajta számítógép (nagy külön monitorral is). Az asztallap felett vastag üvegpolc van, abban tolltartó. Az íróasztal 3 fiókos, a legfelső irodaszertároló, a másik 2 pakolós fiók. Az ágyrész nagyon kényelmes és kifejezetten biztonságos. A matracot ajándékba adom hozzá. Fekvő felülete: 200 x 90cmAz ágy alatt még található egy 2 polcos tárolóhelység. Ez bármire használható, és az előtte lévő függönnyel ennek tartalma eltakarható. A függöny részen is sok fakk van, mind mély, jól pakolható.
Az egész lapra szerelhető. A legnagyobb bútorlapja az ágy alatti lap. A többi kisebb részekre szedhető. Külön adok még hozzá pótelemeket ajándékba. Egy csomagot véletlenül 2x szállítottak ki, így megmaradt. Abból egy ügyes asztalos kisebb bútort össze is tud rakni.
Nagyon apró esztétikai sérülés előfordul, de vagy nem feltűnő vagy nem is látni. Inkább a tisztesség kedvéért írom le. Ránézésre gyönyörű darab. Kellemes szürke színű. Sajnos a fotók nem sikerültek jól. A 3-4. kép felel meg a valóságnak.
Mérete miatt nem postázom!
Helyhiány miatt több egyedi bútor is eladásra kerül. Középkék bútorlapból BMW formájú autós ágy (nagy méretű), zöld bútorlapból bokor formájú íróasztal, hozzá fiókos, polcos szekrény, sárga bútorlapból készült kamion alakú pakolós-ruhás szekrény (4 fiók, akasztós, polcos, külön könyv polcos is)Akit ezek érdekelnek, írjon nyugodtan, szívesen válaszolok, csak időhiány miatt nem tudtam még feltenni aukcióim közé.
Nézz körül az aukcióm között, hátha találsz olyat, amit régóta keresel. Kellemes böngészést kívánok mindenkinek!
Licitet nem törlök!
3 vagy annál több termék vásárlása esetén kikiáltási áron számolom a termékeket!
Banki adatok: OTP


Jelenlegi ára: 100 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-18 00:00
. Kika szuper ágy-íróasztal-szekrény kombináció egyb - Jelenlegi ára: 100 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése