2011. augusztus 26., péntek

BUZZ! DAS LOGIK-QUIZ - PSP játék ELADÓ OLCSÓN!!! - Jelenlegi ára: 700 Ft

Eladó a képeken látható EREDETI PLAYSTATION PORTABLE (PSP) játék:
Buzz! Das Logic-Quiz
A képen látható állapotban és kiszerelésben. Amennyiben nem biztos a termék állapotával kapcsolatban, kérem kérdezzen rá. A játékaim nagyrészt karcmentesek vagy igen jó állapotúak, de akad 1-2 karcosabb lemez is. MINDEN JÁTÉKOT KIPRÓBÁLVA ADOK ÁT. Ennek ellenére ha bármilyen probléma merülne fel a játékkal kapcsolatban 1 héten belül, kicserélem vagy visszavásárolom a terméket.
FIGYELEM! A játékaimnál előfordul, hogy a doboz, füzet nem tartalmaz angol nyelvet. A játékok 99%-a tartalmaz angol nyelvet, ha ezt külön nem tántetem fel, de biztos ami biztos kérdezen rá vásárlás előtt : -) Köszönöm.
Cserélni nem szeretnék, köszönöm!
ÁTVÉTEL:
A termék leütése után kapni fog a vaterától egy emailt "; vásárlási értesítő"; néven. Kérlek ezt várd meg, mert benne lesznek a pontos adataim/telefonszámom/bankszámlaszámom.
Személyes átvétel: Sopronban
Postai átvétel: Előre utalás után, a pénz beérkezésétől számítva 1-2 munkanapon belül feladom. Postaköltség MINDEN esetben 500FT - ez tartalmazza a buborékos boríték és az ajánlott levél postaköltségét. Utánvétellel nem küldöm!  
FIGYELEM! POSTAI SZÁLLÍTÁSNÁL SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK A TERMÉKÉRT!
Köszönöm, hogy megtekíntetted termékemet. A felhasználó többi apróhírdetése menüpont alatt megtalálod az össze meghírdetett játékokmat!


Jelenlegi ára: 700 Ft

Az aukció vége: 2011-08-28 19:33
. BUZZ! DAS LOGIK-QUIZ - PSP játék ELADÓ OLCSÓN!!! - Jelenlegi ára: 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése