2011. július 28., csütörtök

Budapesti séták Liszt Ferenccel - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Budapesti séták Liszt FerenccelA könyv listaára: 3290 Ft. Leírás:
A 2011-es Liszt Évhez kapcsolódóan egy újabb, érdekes kötet látott napvilágot. Watzatka Ágnes olyan bédekker kötetet írt, amelyben százhárom, a zeneszerzővel kapcsolatos budapesti helyszínt mutat be. Liszt 1823-tól kezdve huszonöt alkalommal járt hosszabb-rövidebb ideig a magyar fővárosban, s nevéhez természetesen nem csak a régi és az új Zeneakadémia kötődik (előbbi egyben utolsó lakásának és tanóráinak is helyet adott). Vajon mit látott a fejlődő Pest-Budából, mint a világvárossá váló Budapestből a kétszáz éve született, nemzetközi szinten ismert magyar (ugyanakkor magyarul nem tudó) zeneszerző, zongora-virtuóz? Hol lakott, tanított, hol lépett fel, kinél vendégeskedett, milyen megbeszéléseket folytatott, hogyan kapcsolódott be az ország szellemi életébe, ki voltak magyar barátai, kik a tanítványai? A kötet elején találhatunk egy vázlatos Liszt-életrajzot, bemutatva az életút legfontosabb mozzanatait, majd a korabeli Pest-Buda, később Budapest 19. századi történetének vázlatát olvashatjuk. Ezt követi a tényleges útikönyv, mely területenként mutatja be az egyes épületeket, feltüntetve a színhelyek régi és új utcanevét, a házszámot, az egykori tulajdonos nevét, sőt még a pontos GPS-koordinátákat is. A kötet végén találhatunk név- és tárgymutatót, valamint olyan áttekintést is, melynek segítségével válogathatunk az épületek típusai (templomok, lakóházak, koncerttermek, szállodák, zenei egyesületek, barátok lakásai stb. ) között. A hamarosan angol nyelven is megjelenő kötetet mintegy félezer színes fotó és térképek díszítik. Széles körben ajánlható beszerzésre. ISBN: 978-963-227-256-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 700 Ft

Az aukció vége: 2011-07-31 00:09
. Budapesti séták Liszt Ferenccel - Jelenlegi ára: 2 700 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése